XIAOMI REDMI A5 16MB KAM 1 JAV QE E KAM BLERE SHITET PER ARSYE SE E KAM DHE 1 KA 1 VIT GARANCI ESH ME KUTI 100MILEK TE VJETRA TE INTERESUARIT NE INBOX

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here