Ganimete Morina është gruaja nga fshati Samadrexhë, i komunës së Suharekës. Ajo qysh në moshën katër vjeçare kishte mësuar se vuan prej një sëmundje. Kësaj të fundit edhe pse natyra nuk i dha ecjen, është me rëndësi se e njëjta ka dhënë një shpirt fisnik. Ajo para disa ditëve në një emision televiziv tregoi se ka arritur qëllimin jetësorë, pavarësisht sëmundjes Kështu, Morina gëzon sot postin e Sekretares në Shkollën e diturisë në Suharekë.

“Qëllimin jetësor e kam arritur, pasi sot e gëzoj një punë falë familjes, falë Zotit jam këtu ku jam. Pa marrë parasysh se jam në një karrocë me rrota nuk do të thotë asnjëherë se nuk mundesh me arrit po pate vullnetin dhe këmbëngulësinë, në jetë asgjë nuk është e pamundur për t’u arritur”, deklaroi Ganimete Morina para disa ditëve në një emision televiziv. Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here