Astrologe Meri njofton se do kemi një lidhje shumë të bukur midis “Plutonit” dhe “Afërditës”, ç’ka do të sjellë që shenjat e tokës të kenë një favorizim më të madh material dhe sentimental.

“Nje dite pas henes se re ne Dash kjo lidhje midis dy planeteve do jete shume interesante. Pasion per jeten profesionin erotizmin. Do kete pasion per ndryshim ose mbas nje humbjeje ose nepermjet humbjes me qellim qe fitimi te jete me i madh. Ne aspektin ekonomik dhe profesional do spikasin zgjidhje praktike. Ne jeten personale do marrim vendim te shijojme jeten me cdo gje te bukur qe ka per ne”, shkruan Meri.

Dhe në përgjithësi për të gjitha shenjat ka lajme të mira, por yjet sot po favorizojnë Bricjapin pasi siç njofton Meri kjo shenjë do bëjë një ndryshim të madh në jetën e tij. “Bricjapi do kete nje lajm shume interesant per nje ndryshim te madh qe do ndodh ne jeten e tij duke e pare si ndryshimin me pozitiv te koheve te fundit”, shkruan Meri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here