10

Stay connected

Latest article

Horoskopi i Paolo Fox për diten e sotme, e mërkurë 17 tetor 2018

Binjakët, 5 yje: Ka ardhur koha për të gjetur zgjidhje të dobishme për çështjet që kanë qenë në pritje për disa kohësh. Në dashuri...

“Kë doni ju më shumë Burrin apo fëmijë?”, e pyeti profesori… Dhe ajo shpërtheu...

Një ditë, gjatë një leksioni psikologjie për studentët e masterit, profesori i tha klasës: “Le të luajmë një lojë!” Pastaj kërkoi një vullnetar… Një...

“Përse nuk martohesh moj vajzë?”, e pyet e ëma… Por ajo ka 2 shokë...

Me qëllim që ta kaloni këtë pasdite mes të qeshurave, ose t’ia lexoni me zë të lartë dikujt që keni aty afër që të...